Tips

Vetsak

Vetsak

ORIGINAL VETSAK ZITZAKKEN De selectie van unieke materialen maakt vetsak de gezelligste zitzak ter wereld. Onze hoogwaardige hoezen zorgen niet alleen voor een unieke zitsensatie, het is vooral ..
Pode Nihan

Pode Nihan

Nihan is lekker ‘laidback’, een fauteuil waar je heerlijk relaxed in zit. En heb je de inventieve details al ontdekt? De stijlvolle verbinding tussen de rug en het frame, waar ..
Beka nieuwe collectie
Kom langs en ontdek de nieuwe collectie Beka bedden. Ken je dat gevoel? De lange, drukke dag die van je afglijdt en plaatsmaakt voor rust en geborgenheid? Dat gevoel creëert Beka® ..
Authentix

Authentix

NIEUW! AUTHENTIX staat garant voor betrouwbare producten, met een hart en een ziel. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs daarom krijgen alle AUTHENTIX-sofa’s de  ..
Tempur Fietszadeldekje
TEMPUR Fietszadeldekje Perfect voor op uw fiets of hometrainer. Het fietszadeldekje vormt zich naar de contouren van uw lichaam, biedt comfort en vermindert zadelpijn. Het kussen bl ..
Leolux Bellice

Leolux Bellice

Bellice, Leolux - Beck Design, 2017 Mooi en intelligent ontworpen. Een echte schoonheid, rijk en uitnodigend. Bellice brengt smaken, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijk ..
Hülsta Sofa

Hülsta Sofa

Nieuw: HÜLSTA SOFA, een samenwerking tussen HÜLSTA en ROLF BENZ! Een nieuwe collectie salons, hoeksalons, zetels, loveseats en hockers die perfect aansluiten bij de Hülsta  ..
Koinor Omega

Koinor Omega

De modulaire serie Omega van Koinor is zeer gevarieerd, een echte kameleon. Aanpasbaar aan de verschillen in menselijke ergonomie, comfort, woonsituaties en persoonlijke sma ..

1 2