Tips

Feasy it's fast fun and easy!
Een nieuw hoofdstuk in je leven? Start je avontuur vanuit een solide basis. FEASY ondersteunt je. Nacht na nacht. Zodat je overdag optimaal functioneert. Je haalt jouw FEASY supervlot in huis ..
Covid-19

Covid-19

Aanpassing Covid-19 maatregelen: Vanaf 11 juli 2020 is het dragen van een mondmasker in winkels verplicht. We doen er alles aan om uw en onze veiligheid te garanderen: -  ..
Ziggy Zalig Zitten
Zalig zitten doe je met Ziggy van Pode. Dit eindeloze zitprogramma van Pascal Bosetti geeft je alle vrijheid die je wilt. Welke vorm je bank ook moet krijgen, Ziggy maakt het mogelijk voor je. Ba ..
Barbuda 3D-configuratie
Ontdek Barbuda – Puur design tot in perfectie. Een uniek, elegant zitmeubel, ontworpen zonder compromissen. Het staat op poten van 17 cm, heeft een open ontwerp en standaard verstelbare ..
Vetsak

Vetsak

ORIGINAL VETSAK ZITZAKKEN De selectie van unieke materialen maakt vetsak de gezelligste zitzak ter wereld. Onze hoogwaardige hoezen zorgen niet alleen voor een unieke zitsensatie, het is vooral ..
Pode Nihan

Pode Nihan

Nihan is lekker ‘laidback’, een fauteuil waar je heerlijk relaxed in zit. En heb je de inventieve details al ontdekt? De stijlvolle verbinding tussen de rug en het frame, waar ..
Beka nieuwe collectie
Kom langs en ontdek de nieuwe collectie Beka bedden. Ken je dat gevoel? De lange, drukke dag die van je afglijdt en plaatsmaakt voor rust en geborgenheid? Dat gevoel creëert Beka® ..

1 2 3