Tips

Leolux Bellice

Leolux Bellice

Bellice, Leolux - Beck Design, 2017 Mooi en intelligent ontworpen. Een echte schoonheid, rijk en uitnodigend. Bellice brengt smaken, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijk ..
Hülsta Sofa

Hülsta Sofa

Nieuw: HÜLSTA SOFA, een samenwerking tussen HÜLSTA en ROLF BENZ! Een nieuwe collectie salons, hoeksalons, zetels, loveseats en hockers die perfect aansluiten bij de Hülsta  ..
Tempur Fietszadeldekje
TEMPUR Fietszadeldekje Perfect voor op uw fiets of hometrainer. Het fietszadeldekje vormt zich naar de contouren van uw lichaam, biedt comfort en vermindert zadelpijn. Het kussen bl ..
Koinor Omega

Koinor Omega

De modulaire serie Omega van Koinor is zeer gevarieerd, een echte kameleon. Aanpasbaar aan de verschillen in menselijke ergonomie, comfort, woonsituaties en persoonlijke sma ..
Auping Match

Auping Match

Match bed: kiezen voor het bed dat bij jou past Design betekent voor Auping dat er met aandacht en oog voor detail aan een product is gewerkt. Dat zie je ook terug bij het Match bed waar e ..
Leolux Pallone Paradise
Leolux selecteerde acht kleurcombinaties speciaal voor de Pallone Paradise zeteltjes, gebaseerd op acht kleurrijke vogels. Alle varianten zijn bijzonder scherp geprijsd! En waarom ki ..
Leolux Guadalupe

Leolux Guadalupe

Leolux Guadalupe: Of u nu een film kijkt, nog even in de weer bent met uw tablet of lekker wilt wegdromen, denkend over nieuwe bestemmingen; Guadalupe van Leolux is de plek waar u zich hel ..
Joli Marguerite XL

Joli Marguerite XL

Vanaf heden is de Marguerite tafel van Joli ook verkrijgbaar "uitschuifbaar" in 2 maten: 160/220*100*75h en 200/260*100*75h. De Marguerite tafel met haar sobere vormgeving en karaktervol ..

1 2 3